OKOVI I PRIBOR


OkoviMetal

Mi posvećujemo sve naše aktivnosti našim klijentima. Na primjer, širokim proizvodnim programom koji se sastoji od autoPilot zaokretno-otklopnih prozorskih okova, easyPilot okova za pokretne prozore, duoPort okova za klizeće prozore i duoTop okova za gornje prozore.
Ovim jasnim segmentiranjem proizvoda, orijentiranom ka ciljnim grupama i stvaranju dodatne vrijednosti, u stanju smo optimalno ispuniti pojedinačne zahtjeve najrazličitijih grupa u odnosu na prozorske okove, njihovu funkcionalnost, sigurnost, udobnost i estetiku. Osim toga doo Metalogradnja postavlja nove standarde u odnosu na inovativnost, fleksibilnost i jednostavnost obrade, budući da za svaki materijal za izradu prozora, kao i za neuobićajene oblike prozora, uvijek nudimo pravilno rješenje u pogledu okova.

okoviPribor2
PALETA BOJA

Boja daje prozorima i fasadama novi izgled. Iskoristite sve mogućnosti bogate palete dekor folija sa strukturom ili bez u različitim bojama ili imitacijama drveta. Iskoristite i mogućnost različitih kombinacija unutrašnjih i vanjskih dekora boja.

okoviPribor3
Mogućnosti su beskrajne sa velikim izborom boja i tehnika prerade. Sada možete potpuno definisati karakter vašeg doma i prilagoditi ga sebi. Pored standardne palete sa strukturom i bojom drveta, dostupni su Vam i jednobojni strukturni profili i jednobojni glatki profili. Kod ALU-PVC i ALU sistema dostupne su sve RAL boje tehnikom plastificiranja aluminija, kao i spektar eloksiranih ALU profila.

okoviPribor4

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien